Vårt verksted

Shimano Service Center

Våre mekanikere oppdaterer seg regelmessig gjennom Shimanos utdanningsprogram, og vi er kjent for vår høye standard og raske levering.

Vårt verksted reparerer i prinsippet alle typer sykler, og alle merker. Unntak er hvis sykkelen er produsert med løsninger som krever utstyr eller verktøy som går utenom vanlige normer. Våre egne merker blir prioritert når det gjelder ventetid.

Hvilke sykler reparerer vi:

  • Vi reparerer de fleste sykkelmerker med standard deler fra Shimano og SRAM.

Hva reparerer vi ikke:

  • Vi reparerer ikke spesialsykler, for eksempel: liggesykler, lastesykler, løpehjul, sparkesykler, EL-sykler med andre elektriske løsninger enn Bosch, og landevei– og temposykler med helintegrerte løsninger utover vanlig standard.
  • På disse syklene kan vi gjennomføre utskiftning av standard komponenter som kjede, bremseklosser og så videre. Dette blir vurdert når vi mottar sykkelen i vår butikk.
Bestill verkstedstime

Ofte stilte spørsmål

Har dere lang ventetid?

Ventetiden på verkstedet varierer pga. etterspørsel og sesong, men som oftest har vi maks 7 dagers ventetid. Du kan får en oversikt over ledige timer i vår bookingkalender her.

Når kan jeg levere sykkelen min?

Sykkelen må leveres dagen før verkstedstimen din, eller samme dag før kl. 12:00.

Når er sykkelen min ferdig?

Verkstedet vårt er åpent fra 10:00 – 16:00. Sykkelen din blir ferdig i dette tidsrommet på den avtalte datoen, og du får en SMS når den er ferdig. Dersom deler må bestilles eller vi ikke klarer å bli ferdig innen avtalt tid, blir du kontaktet av oss.

Har dere drop-in timer?

Vi har dessverre ikke drop-in timer. Har du vært uheldig derimot og punktert (eller lignende), så prøver vi så godt vi kan å hjelpe deg!

Hva koster det å skifte kjede?

Når det er snakk om utskiftning av drivverk, er det umulig å gi en nøyaktig pris uten å se sykkelen og gå over den. Ofte må andre deler også byttes, som kassetten, krankhjul, trinsehjul og så videre.

Hvorfor har dere ikke alle verkstedprisene på nettsiden?

Verkstedspriser er alltid variable og skreddersydd hver eneste service vi gjennomfører. Å gi ut generelle priser på nett eller telefon er vanskelig, og gir som oftest kunder liten verdi. Derfor oppfordrer vi våre kunder til å booke time, og levere sykkelen slik at vi kan gå over og lage et prisoverslag i butikken. På denne måten får du en mye mer nøyaktig og riktig pris.