Ledige stillinger

Salg og klargjøring, butikkmedarbeider – 100% stilling

Vi i Trek Bergen er på utkikk etter en engasjert og serviceinnstilt person til en heltidsstilling i vår butikk. Som medarbeider hos oss vil dine oppgaver være salg i butikken, montering og klargjøring av nye sykler. Det er en fordel at du har erfaring fra serviceyrker eller kundebehandling, og har gode kommunikasjonsegenskaper. Du trenger ikke å være en sykkelekspert; for oss er det viktigere at du er motivert for å lære og liker å snakke med folk.

Som en del av teamet vil du få muligheten til å jobbe med et av verdens ledende merker i sykkelbransjen og være oppdatert på de nyeste produktene og teknologiene. Dette innebærer at du vil få muligheten til å delta på kurs og opplæring for å holde deg faglig oppdatert, samt å bidra med nye idéer og løsninger for å forbedre kundeopplevelsen hos oss. Vi har et godt og stabilt arbeidsmiljø med dedikerte kollegaer som jobber mot felles mål. 

Er du interessert i å være en del av vårt engasjerte team og spre sykkelglede i Bergen? Send din søknad med CV til jobb@trekbergen.no.

Vi gleder oss til å høre fra deg!