Litt ekstra futt gir utrolige muligheter. Når du sykler på elsykkel er ingen tur for lang, ingen last for tung, og det er intet sted beina dine ikke kan føre deg. Dropp den daglige trafikkorken, få mer mosjon og kjenn på den gode følelsen det gir å sette et mindre avtrykk på planeten. Og best av alt: Ha det gøy mens du gjør det.
 

Delene på en elektrisk sykkel

1 Elsykkelmotorer

Alle elsyklene våre er designet med midtmontert tråkkbistandsmotor som sitter på samme sted som pedalene. Den føles naturlig når man tråkker, kan enkelt justeres i bakker og bidrar med jevn, konsekvent kraft i hvert pedaltråkk.

2 Elsykkeldisplayer

Displayet (også kalt styringsenheten) er det du bruker for å se og styre elsykkelens innstillinger. Du kan endre bistandsnivået, se fart og tilbakelagt avstand, og sjekke hvor mye strøm du har igjen i batteriet. Våre elsykkeldisplayer er veldig intuitive, og er praktisk plassert slik at du enkelt kan betjene dem.

3 Elsykkelbatterier

Batteriet er det som har mest å si for hvor langt elsykkelen din kommer seg. Dess flere wattimer (Wh) batteriet yter, desto større kapasitet har det. Batteriet kan monteres på mange ulike steder, men de som er montert på underrøret eller integrert i selve underrøret gir best tyngdepunkt og balanse.

Bruk Bosch sin Range Assistent for å regne ut rekkevidden på ditt system

Våre el-sykler for urbane forhold

Trek Verve+-serien

En behagelig el-sykkel med komfort i fokus. Alle modeller kommer med vanlig- og lavt innsteg, komplett utstyrt med skjermer, støtte, lys og bagasjebrett. Hvis primærbruket ditt er på asfalt og lett grus i urbane strøk, er dette sykkelen for deg.

Elektrisk hybrid

Trek Verve+ 1

29000,00 kr

Elektrisk hybrid

Trek Verve+ 3

30000,00 kr

Elektrisk hybrid

Trek Verve+ 4

35000,00 kr

Trek Allant+-serien

Vurderer du en sykkel for å pendle og trenger den kraftigste motoren til Bosch, er Allant+ et godt utgangspunkt.

Elektrisk hybrid

Trek Allant+ 5 Lowstep

32000,00 kr

Elektrisk hybrid

Trek Allant+ 7 Lowstep

34000,00 kr