Nye AW3 byr på en moderne slitebane som byr på trygghet under alle forhold. Fordypninger gir grep i svingene, mens seipingen fjerner vann og gir godt grep når det trengs som mest. Kort oppsummert er AW3 et ytelsesrettet dekk med et trygghetsskapende mønster som gjør det enkelt å stole på.

Bransjeledende punkteringsbeskyttelse

Denne helt nye versjonen av vårt bestselgende AW3-dekk byr på et oppdatert mønster som gir en forbedring på 78 % når det gjelder punkteringsbeskyttelse, og er dermed klasseledende.

 

Grundig testet ✅✅

Trek har samarbeidet med Wheel Energy, bransjestandarden for dekktesting, for på uavhengig vis å teste den nye AW3-familiens forbedrede punkteringsbeskyttelse. Resultatene taler for seg: AW3 Hard-Case Lite presterer ikke bare 78 % bedre enn sin forgjenger når det gjelder punkteringsbeskyttelse, det slår også noen av markedets beste dekk.

Lenger, raskere, sterkere

Den oppdaterte utformingen strekker seg forbi punkteringsbeskyttelsen. Med nye AW3 får syklisten også et raskere dekk med mer slitesterkt mønster, som samtidig gir den ytelsesrettede følelsen. AW3 sørger for at det ruller og går lenger … og raskere.

Velg ditt nye dekk i dag

Bontrager AW3 hard-case lite

Allværsytelse med klasseledende punkteringsbeskyttelse.

Bontrager AW3 hard-case

Allværsytelse med klasseledende punkteringsbeskyttelse, med et ekstra lag heldekkende nylon for beskyttelse.

Bontrager AW3 hard-case Lite reflective

Allværsytelse med klasseledende punkteringsbeskyttelse, med refleks i sideveggene.