Lett og lydløs

Når vi sykler på stien og er i kontakt med naturen, ønsker vi ikke å høre noe annet enn lyden av dekkene våre mot bakken, vinden gjennom trærne og de glade ropene fra lagkameratene. Frem til nå har elsykler trukket oss bort fra den opplevelsen med hvinende motorer som tar oss ut av elementet. Fuel EXE er annerledes. Ikke bare er den mer stillegående – den er mindre irriterende.

hør lyden fra motoren

Den ultimate fjærvekteren

Med en motor på 1,85 kg og total systemvekt på bare 3,9 kg er Fuel EXe en av de letteste el-terrengsyklene på markedet.

Akkurat passe

Med et dreiemoment på 50 Nm har Fuel EXe akkurat den rette mengden kraft til å ta seg opp bratte stigninger uten å skyte fremover med rykkvis fremdrift. Den finner det perfekte punktet mellom for mye og for lite – for en sykkeltur som er naturlig og jevn, men ikke overdrevent mye.

Trek Central-appen

Du har full kontroll med tre fullstendig justerbare motorinnstillinger som enkelt kan justeres på farten. Tilpass Fuel EXe raskt til terrenget eller kjørestilen din fra Trek Central-appen.

Planlegg den perfekte turen med brukervennlige kart, og la appen vise deg hvor langt du kommer med ditt nåværende batterinivå.

Hold oversikt over timene du bruker på sykkelen, hvor langt du sykler, batteribruk og forbrente kalorier med aktivitetssporing.

På lager nå:

Elektrisk terreng

Trek Fuel EXe 9.7

89500,00 kr

Elektrisk terreng

Trek Fuel EXe 9.8 XT

111900,00 kr