Ta sykkelen din og ta turen ut i det ukjente.

Thule er et verdensledende merke innen sykkelstativer for biler, som tilbyr trygge, sikre og praktiske løsninger for å transportere syklene dine. Uansett hva slags bil du har, hvor mange sykler du vil ha med deg, eller hva slags sykkel du har, finnes det et Thule sykkelstativ som passer for deg.

Grundig testet

På Thule Test Center™ gjennomgår produktene ekstreme tester før de får bære Thule-logoen. For å sikre høy kvalitet og sikkerhet, tester Thule alle produktene sine i Thule Test Center™ i Sverige, hvor de utsettes for ekstreme forhold som ørkenvarme, arktisk kulde, vanntetthet, slipptester og vindtunneler. Thule Test Program™ inkluderer over 25 “Thule Standarder” som går langt forbi ISO-standardene.

Se mer om den unike produkttestingen hos Thule her

 

Våre sykkelstativer

Vi har fire stativer utstilt i butikken vår. Er du på utkikk etter et annet stativ, ta kontakt så ordner vi det!

Du kan lese mer om alle stativene til Thule her

Thule HangOn

Thule HangOn er et hengende sykkelstativ som kan vippes, og som festes på hengerfestet. Thule HangOn er enkel å montere, laste, losse og oppbevare, og kommer i utgaver for 3 og 4 sykler. Stativet er egnet for både vanlige sykler og elsykler, men du trenger ekstra tilbehør for å feste sykler med lavt innsteg.

Thule HangOn er det perfekte sykkelstativet for deg som vil ha et rimelig, fleksibelt og brukervennlig sykkelstativ som kan håndtere alle typer sykler.

Thule VeloCompact

Thule VeloCompact er designet for å være det mest praktiske sykkelstativet på markedet, med funksjoner som gjør det enkelt å montere, laste, losse og oppbevare. Thule VeloCompact har et avtakbart festesystem, som gjør det mulig å feste syklene med bare én hånd. Det har også et integrert håndtak og hjul, som gjør det enkelt å flytte og bære. Thule VeloCompact kan bære opptil tre sykler, og er egnet for både vanlige sykler og elsykler. Det har også en høy lastekapasitet, som gjør det mulig å transportere tunge sykler som el-sykler.

Thule VeloCompact er det perfekte sykkelstativet for deg som vil ha et kompakt, allsidig og praktisk sykkelstativ som kan takle alle utfordringer.

Thule EasyFold

Thule EasyFold er et annet plattform sykkelstativ som er sammenleggbart, men som har noen andre fordeler. Thule EasyFold er designet for å være det mest praktiske sykkelstativet på markedet, med funksjoner som gjør det enkelt å montere, laste, losse og oppbevare.

Thule EasyFold har et avtakbart festesystem, som gjør det mulig å feste syklene med bare én hånd. Det har også et integrert håndtak og hjul, som gjør det enkelt å flytte og bære. Thule EasyFold kan bære opptil tre sykler, og er egnet for både vanlige sykler og elsykler. Det har også en høy lastekapasitet, som gjør det mulig å transportere tunge sykler som terrengsykler og fatbikes.

Thule EasyFold er det perfekte sykkelstativet for deg som vil ha et sammenleggbart, allsidig og praktisk sykkelstativ som kan takle alle utfordringer.

Thule Epos

Thule Epos er det nyeste tilskuddet til Thule-familien, og det er et sykkelstativ som skiller seg ut fra mengden. Thule Epos er et plattform sykkelstativ som er fullt sammenleggbart, noe som gjør det enkelt å oppbevare og ta med seg. Det er også vippbart, slik at du kan åpne bagasjerommet uten å fjerne syklene.

Thule Epos har et unikt teleskopisk festesystem, som gjør det mulig å tilpasse seg alle rammestørrelser og geometrier. Du kan også laste eller losse syklene dine i hvilken som helst rekkefølge, noe som er praktisk hvis du vil bruke en sykkel som er festet i midten. Thule Epos kan bære opptil tre sykler, og er egnet for både vanlige sykler og elsykler.

Dette stativet kan også gjøres om til et mekkestativ dersom du trenger gjøre litt vedlikehold på sykkelen. I tillegg har Abus laget en integrert lås som sikrer syklene dine mens de står i stativet.

Thule Epos er det perfekte sykkelstativet for deg som vil ha et innovativt, kompakt og brukervennlig sykkelstativ som kan håndtere alle typer sykler.

gallery-10185-for-978300

Nyttige tilbehør

Vi har nyttige produkter som rammebeskyttere, trekk, lasteramper og mer!